Gepubliceerd op: 12 juli 2019 | Geschreven door: Arjon Verzijl

Team Zooitje Ongeregeld organiseerde eerder dit jaar een evenement, een fietstocht waarbij de fietsers werden vergezeld door old timers. In de aanloop naar de Ride for the Roses in Goes op zondag 15 september 2019 probeert team Zooitje Ongeregeld zoveel mogelijk geld op te halen. De donaties die zij ophalen, worden bijgeschreven op hun cheque voor de Ride for the Roses. De opbrengst hiervan gaat naar KWF Kankerbestrijding.
Team Zooitje Ongeregeld fietst al heel wat jaren de Ride for the Roses. Er is geen teamlid wat niet direct of indirect met de ziekte kanker te maken heeft gehad. De leden vinden het dan ook erg belangrijk om geld in te zamelen in de strijd tegen deze verschrikkelijk ziekte.
Maarten heeft al gezwommen, de Roparun is gerend (en deels ook gefietst natuurlijk) en de Alpe d’HuZes is beklommen, maar de skates zijn nog niet onder gebonden! Wij als IJs- en Skeelerclub in Puttershoek hebben onze medewerking verleend om dit evenement tot stand te laten komen.
Wat gaan we doen?
We gaan een rondje skaten, met gezellige muziek op de achtergrond. Er kan worden ingeschreven voor de ‘Elfstedentocht’ (deze kan worden verreden op de fiets, de skates, maar kan ook te voet worden gedaan), er worden overheerlijke pannenkoeken verkocht en er worden foto’s gemaakt door leden van fotoclub ‘de Zelfontspanners’. Deze foto’s zijn na afloop van het evenement te downloaden tegen een vrijwillige donatie.
(skateboards en longboards zijn niet toegestaan)
De toegang is gratis, een donatie wordt natuurlijk op prijs gesteld!