Gepubliceerd op: 14 februari 2020 | Geschreven door: Arjon Verzijl

Datum    Locatie          Bijzonderheden

18 april Puttershoek Gezamenlijke wedstrijd met Ooms Jeugdcompetitie

16 mei Beek Op de skatebaan te Beek

30 mei Herwijnen Gezamenlijke wedstrijd met Dave van Damcup

20 juni Stevensbeek Geen

27 juni Puttershoek Gewestelijke Kampioenschappen

4 juli Zuilichem icm landelijke pupillendag en landelijke baancomp.

12 september Venlo met marathon over 42 km en maximaal 2 uur

19 september Zuilichem Finale wedstrijden

De organisatoren op de banen van Sliedrecht en Breda hebben helaas te kennen gegeven dat zij dit jaar niet mee doen met onze competitie om moverende redenen.

Het reglement zal veelal hetzelfde zijn als vorig jaar. De punten voor onze eigen competitie, bij wedstrijden in combinatie met andere competities, zullen waarschijnlijk voortkomen uit een geschoonde lijst. Dat betekent, als iemand van onze competitie 3e wordt op bijvoorbeeld de landelijke pupillendag, de punten krijgt, als ware hij/zij de winnaar van deze dag. De commissie gaat zich hierover nog beraden.

Voor de duidelijkheid: Er dienen minimaal 4 wedstrijden verreden te zijn in de Regionale competitie om in aanmerking te komen voor het eindklassement. In deze 4 wedstrijden dient wel de finalewedstrijd te zitten die wordt verreden op 19 september 2020 in Zuilichem. Het is een regelmatigheidscompetitie dus de punten van alle wedstrijden tellen mee.

We gaan na het overleg met de Ooms Jeugdcompetitie en de Dave van Damcup beslissen of er mogelijkheden bestaan om in de middag een minimarathon over 30 minuten en 1 ronde te rijden op de banen in Puttershoek en Herwijnen. Er is geen minimarathon op 4 juli 2020. De minimarathon wordt in ieder geval wel verreden in Beek, Stevensbeek en de finalewedstrijd in Zuilichem. In Venlo zal er een marathon worden verreden over 42 km met een maximale tijd van 2 uur. Bij alle (mini)marathonwedstrijden kan gereden worden met 125 mm wielen.

De Commissie Inline-skaten Gewest Noord Brabant/Limburg/Zeeland 12-2-2020