Gepubliceerd op: 3 mei 2020 | Geschreven door: Arjon Verzijl

Hier is een update over de nieuwe situatie rond het Coronavirus om het skaten weer te kunnen opstarten.

De wedstrijdtrainingen, zoals wij al de voorgaande jaren gedaan hebben zullen wij in 2020 niet opstarten. Er zijn tot 1 september 2020 geen wedstrijden geprogrammeerd en daardoor gaan wij onze tijd op een andere wijze vullen.

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar

Voor deze leeftijdgroep, die onderling contact mag maken, gaan wij op een aantal woensdagmiddagen openbare skatelessen organiseren, van 14:00 tot 15:30 uur.
Deze lessen staan open voor leden van ijs- en Skeelercub Puttershoek, maar ook niet leden uit alle dorpen van de gemeente Hoeksche Waard zijn welkom.
De eerste woensdagen die wij plannen worden 13 mei, en 20 mei ( bij voldoende belangstelling zullen wij nog meer datums plannen).
** Bij deze lessen zal er per kind altijd minimaal 1 ouder-verzorger aanwezig zijn om bij een ongelukje zijn/haar kind te verzorgen. Wij als trainers dienen namelijk ALTIJD 1,5 meter afstand te houden tot de kids.

Leeftijdsgroep 13 tot en met 18 jaar

Voor deze leeftijdsgroep, die onderling al 1,5 meter afstand moet houden, gaan wij op een aantal maandagavonden ook openbare skatelessen organiseren, van 19:00 tot 20:00 uur.
Deze lessen staan open voor leden van IJS en Skeelercub Puttershoek, maar ook niet leden uit alle dorpen van de gemeente Hoeksche Waard zijn welkom.
De maandagen die wij plannen zijn 11 mei en 18 mei (bij voldoende belangstelling zullen wij nog meer datums plannen).
** Bij deze lessen zal er per pupil altijd minimaal 1 ouder-verzorger aanwezig zijn om bij een ongelukje zijn/haar pupil te verzorgen. Wij als trainers dienen namelijk ALTIJD 1,5 meter afstand te houden tot de pupillen.

Wat wij tot slot van jullie vragen is :
Als jullie gaan deelnemen aan de vermelde lessen , a.u.b. een email te sturen aan de trainer:

arierozendaal54@gmail.com

met daarin : Naam deelnemer
Geboorte datum
Een contactpersoon, met telefoonnummer.

** een van de voorwaarden is namelijk dat wij per les een presentielijst moeten bijhouden met deze 3 basis gegevens
zonder begeleider kun je helaas niet deelnemen !

Gaarne jullie opgave tot uiterlijk Vrijdag 8 mei.

De volledige voorwaarden opgesteld KNSB / NOC*NSF en gemeente Hoeksche Waard liggen tijdens onze lessen ter inzage, op verzoek worden deze u per email toegezonden.